Overline

Marketing diensten die bij jouw doelstelling aansluiten

Het gaat ons er niet om om zoveel mogelijk budget te spenderen of zoveel mogelijk marketingkanalen aan te sluiten. Wij geloven dat het gaat om de marketingkanalen te kiezen bij de juiste moment in een customer journey voor de juiste doelgroep. Niet heel anders, maar wel belangrijk en iets waar we niet van afwijken.

SEO, zoekmachineoptimalisatie, adwords

Adwords en SEO – beter vindbaar op Google en Bing

Beter vindbaar zijn op zoekmachines is iets wat elke klant zal helpen. En nee, niet iedereen wordt gelijk een klant na zoekmachineoptimalisaie, maar het gaat je wel helpen om een klant te inspireren, informeren of juist een bevestiging te geven dat een samenwerking met jullie interessant is.


Social marketing, PR en LinkedIn

Use this paragraph section to get your website visitors to know you. Consider writing about you or your organization, the products or services you offer, or why you exist. Keep a consistent communication style.

Call To Action
Duurzame marketing en leadgeneratie

Leadgeneratie en nieuwe klanten

Veel bedrijven doen marketing. En vaak voor veel geld. Maar wat uiteindelijk belangrijk is, is wat het oplever!

Klink logisch toch? Ja dat is het ook!

Dus marketing levert je uiteindelijk meer omzet op, zowel van bestaande klanten maar ook van nieuwe klanten! Wij helpen je met gerichte leadgeneratie en dus nieuwe klanten. De beste klanten die je maar kan kan krijgen! Zoals jij onze beste klant bent.

Green marketing - customer journey en duurzame klantreis

Customer journey en duurzame klantreis

Een veel gemaakte fout: alles tegelijk willen doen. En social, en adwords en email en, en, en…..

NEE! Weet wanneer je wat wanneer aan wie wilt communiceren. Daarom maken we een klantreis voor jouw klant zodat die logischerwijs bij jou uitkomt.

En niet te vergeten: we implementeren die ook! Want daar maak je het verschil!

Marketing KPIs - green marketing - duurzaam marketing bureau

Marketing en AI tools

Meten is weten! Dat weten we eigenlijk allemaal wel. Maar het gaat er niet om zoveel mogelijk tools aan te schaffen, en niet gelijk de duurste. Liever klein beginnen en de data concreet kunnen gebruiken, dan een lading aan gegevens waar je toch niet mee uit de voeten kan. En AI helpt je hiermee!

Dus de beste tooling, die je ook echt nodig hebt? Wij weten het!

propositie - true green marketing

Propositie aanscherpen

Wij weten dat hoe beter je propositie, hoe sterker, relevanter en effectiever je marketing. Daarom hebben we samen met Green Positive een programma gemaakt om in 7 stappen tot een marktgerichte propositie te komen.

Zoals bij al onze klanten: het werkt! We zijn er zo zeker van dat we dit durven met de garantie dat het werkt. Hoe? Neem contact met ons op!

Ja, vertel me meer