Effectieve marketing – onze aanpak

Wij denken vanuit de klant en schieten niet met hagel. Gerichte je klant vinden, dat is belangrijk om succesvol te zijn. Effectief en relevant. Altijd.

Logisch toch

Effectieve marketing = relevante marketing

Hoe werkt marketing? Het gaat erom dat je degene die jij wilt activeren, op het juiste moment, met de juiste communicatie via het juiste kanaal aanspreekt. Makkelijker gezegd dan gedaan wellicht. Maar daar maakt je wel het verschil mee.

Wij doen dit bij velen klanten en nemen al onze ervaringen mee die we hebben opgedaan en combineren dat met nieuwe technieken en tools. Bijvoorbeeld AI markeitng klinkt goed, maar wij weten pas echt hoe je het vooral goed gebruikt. En dat weet True Green Marketing weet alles van effectieve marketing.

Adwords adverteren duurzaam marketing bureau
Marketingstrategie vraagt meer

Wij zijn doeners, geen rapport-makers.

Een marketingstrategie staat of valt met de implementatie. Hoe goed het ook is als het in praktijk niet goed uitgerold wordt, werkt het niet. Daarom richten wij op waar we juist heel goed in zijn: het maken van de juiste keuzes en deze in de praktijk laten werken. Met je voeten in de modder merk je pas wat werkt, en kan je bijsturen.

Ook als je moet door ESG of CSRD reporting, wij maken het praktisch! Duurzame marketing en green marketing is effectieve marketing. Zo lang je zorgt dat je relevant bent.

Green marketing - duurzame marketing
Klanten zijn leuk

De logica van de klant

Klanten lijken onnavolgbaar, maar dat valt best mee. Ze zijn mensen zoals wij en jou, dus zo doen ze ook. En zo maken ze ook keuzes. Dus oogkleppen af en activeer je klant!

Want ook jouw klant wilt duurzaam doen!

Klantgericht is de basis van marketing.
Digital en offline marketing

Digitaal marketingbureau en offline marketing

Wij geloven dat het belangrijk is om een stap vooruit te denken, en het liefste 2 stappen. Daarmee zie je ook dat je niet alleen kan denken in digitale marketing, adwords advertenties of SEO advies. Het gaat er juist om dat je vanuit offline kijkt, vanuit de basisbehoefte van de klant en de emotie. Daar sluit een customer journey ook op aan. Zijn mooie termen, maar cruciaal om effectieve marketing te doen. Daar geloven wij in!

green marketing en duurzame marketing - effectieve marketing
Meer weten?

Het is helemaal niet erg dat je nog twijfelt. Geef ons een belletje of mailtje, en we helpen je. Zonder verplichtingen